an image
an image
MEDiCARE CLINIC
8240 кк Слънчев бряг
к-с Съни Дей 1
(срещу хотел Нобел)

Тел./ Факс: 0554 42121

E-mail:
medi_care@hotmail.com

УслугиУслуги предлагани в КЛИНИКА MEDiCARE
- Медицински прегледи и консултации

-         Обща медицина и амбулатория
- Посещение по домовете
-         Обслужване на чуждестранните пациенти по застраховка
-         Проблеми по кожата, косата и ноктите
-         Полово предавани проблеми
-         Безболезнено премахване на доброкачествени кожни образувания
-         Лечение на остри и хронични болки на костно-двигателния апарат и нервите; спортни травми
-         Поставяне на : мускулни, венозни и подкожни инжекции
-         Поставяне на венозни инфузии по указание на лекуващия лекар
-         Грижа за раната
-         Козметични процедури за подмладяване посредством модерна и безболезнена техника


Услуги, предлагани в " MD PHARMA":

  • Лекарствени продукти - разполагаме с постоянна наличност от над 1 500 медикамента. Ако вашето лекарство не е налично в момента, бихте могли да го поръчате лично или по телефона и ще го доставим в рамките на 24 часа. Защото: Аптеката не е магазин и предлага продукти за здравето, необходими тук и сега.
  • Медицинска и декоративна козметика - Изборът на подходящ козметичен продукт зависи от редица фактори като тип кожа, пол, възраст, сезон, липса на витамини и още, и още, затова компетентната консултация е винаги необходима. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вас продукт, без да е задължително продуктът с най-висока цена. Защото: Медицинската козметика не бива да се избира само по марка, опковка или цена. Тя съдържа множество активни съставки и винаги трябва да е подбрана лично за клиента.
  • Хранителни добавки - разполагаме с постоянна и постоянно увеличаваща се наличност от внимателно подбрани от нас хранителни добавки. Ако предпочитате да използвате природни продукти или ви е трудно да се ориентирате в множеството предложения - фармацевтът  ще ви помогне да изберете най-подходящия за вас продукт. Защото: Пациентът трябва дa е сигурен в качеството и ефекта на използваната от него хранителна добавка.
  • Медицинска техника и консумативи - при нас можете да намерите богата гама от термометри, апарати за кръвно, инхалатори, глюкомери и друга медицинска апаратура на водещи производители. Всички предлагани артикули са с гаранция от производите от 1 до 5 години. Защото: На пазара има множество марки и модели, но за нас е важно клиентите ни да са защитени като потребители и да могат да разчитат на гаранционно и следгаранционно обслужване.
  • Безплатно измерване на тегло - тук можете безплатно да измерите теглото си по всяко време. Защото: Наднорменото тегло не е просто естетически недостатък, то е предпоставка за развитието на редица заболявания като диабет, хипертония, бъбречна недостатъчност и др.
  • Безплатно измерване на кръвно налягане - при нас можете безплатно да измерите кръвното си налягане с най-съвременни апарати, както и да получите компетентен съвет за необходими консултации или профилактични мерки. Защото: Ежедневните изменения на кръвното налягане са важна за вашия лекар информация, както за определяне на антихипертензивна терапия, така и за нейната евентуална корекция.
  • Клиентска карта за отстъпки - На всички свои редовни клиенти ние предлагаме клиентска карта. Защото: За всеки клиент тя носи допълнителни отстъпки.