an image
an image
MEDiCARE CLINIC
8240 кк Слънчев бряг
к-с Съни Дей 1
(срещу хотел Нобел)

Тел./ Факс: 0554 42121

E-mail:
medi_care@hotmail.com

Обслужване по застраховка

Когато човек е на почивка и се разболее, той преживява два изключително големи проблема: първият проблем са медицинските разноски, а вторият е загубеното време за почивка,тъй като болният не може да се наслаждава на нея. Клиника MEDiCARE успешно се справя с тези два проблема като работи изключително по всички европейски и световни застраховки като по този начин не се отнемат от личните спестявания, отделени за почивката. Качествените медикаменти, които се използват при лечението на всеки пациент и професионалната помощ, оказана от екипа на MEDiCARE допринасят за по-бързото възстановяване на пациента и възможността той да продължи да се наслаждава по-дълго на така желаната почивка.
Нашите лекари и сестри владеят свободно английски, немски и руски, така че контактът с пациентите е бърз и лесен.
Собственият транспорт улеснява предвижването на пациентите. Специализирана кола ги взема директно от мястото,кадето са отседнали и след прегледа те биват върнати обратно, като за това не дължат допълнително заплащане. Така освен комфортно,те се се чустват и сигурни в непозната среда.
Клиника MEDiCARE има успешен опит в работата си с по-големите български, европейски и световни застахователни и асистански компании, част от които са: Фиделитас Асистанс, ДЗИ, Еврокрос България, Алианц, , Евроцентър, SOS Център Дания, Юръп Асистънс, Мондиал Асистънс Полша, Уника, Корис Словения, Корис Украйна, Савитар Груп, Триглав, Интер Партнер Полша, Еврокрос Чехия, Балт Асистънс, Глобал Вояджер Асистънс, АП Къмпаниес, Клас Асистънс, Ремед Асистънс, Смайл Украйна и др.